series

UR Samtiden - EAT 2016

Föreläsningar och samtal om svält och övervikt, klimat och hållbarhet.

• Allmänbildande

• Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö och hållbarhet, Hållbar utveckling

Programbild

Ansvar för matkedjan

Om programmet

Doktor Anthony So har studerat en rad ämnen om globala hälsoproblem, från tobakskontroll i låginkomstländer till hälsosystem inom matteknologi och -industrin. Här ger han konkreta exempel på ansvarstagande tekniker för ökad matsäkerhet i världen. Inspelat den 14 juni 2016 på Clarion Sign, Stockholm. Arrangör: Eat Stockholm food forum.

Ämnesord:
Företagens samhällsansvar, Kemisk industri, Kemisk teknik, Livsmedel, Livsmedelsindustri, Teknik
Produktionsår
2016
Talat språk
Engelska
Undertexter
Svenska
Föreläsare
Anthony So

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:
Allmänbildande
Skolämne:
Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Läs mer om hur vi arbetar med pedagogik och arbetsmaterial

Liknande program