series

UR Samtiden - Eat 2019

Experter, forskare och aktivister föreläser på EAT 2019.

• Allmänbildande

• Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö och hållbarhet, Hållbar utveckling, Klimatförändringar

Programbild

Hur finanssektorn kan bidra till hållbar livsmedelsproduktion

Om programmet

För att hjälpa bönder och andra i näringskedjan att ställa om till ett mer hållbart livsmedelssystem behövs kapital. Här kommer finanssektorn in och det finns mycket att göra berättar Wiebe Draijer, styrelseordförande för Rabobank. Inspelat den 12 juni 2019 på Annexet i Stockholm. Arrangör: EAT Stockholm food forum.

Ämnesord:
Bankväsen, Ekonomi, Finansiella marknader, Finansväsen, Hållbar utveckling, Hållbart jordbruk, Kapital, Kemisk industri, Kemisk teknik, Livsmedel, Livsmedelsindustri, Miljöfrågor, Nationalekonomi, Naturvetenskap, Penningväsen, Teknik
Produktionsår
2019
Talat språk
Engelska
Undertexter
Svenska

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:
Allmänbildande
Skolämne:
Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö och hållbarhet, Hållbar utveckling

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Läs mer om hur vi arbetar med pedagogik och arbetsmaterial

Liknande program