Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - Eat 2019

Experter, forskare och aktivister föreläser på EAT 2019.

• Allmänbildande

• Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö och hållbarhet, Hållbar utveckling, Klimatförändringar

Programbild

Hur skapar vi en hållbar köttindustri?

Om programmet

Köttindustrin, och framförallt nötköttsindustrin, har fått mycket kritik för sin klimatpåverkan. Men finns det ett sätt att framställa kött som inte har lika negativ klimatpåverkan som dagens massproduktion? Panelsamtal med Beth Robinette, Lazy R Ranch, Philip Lymbery, Compassion in World Farming, Ralf Kelle, Evonik Nutrition and Care. Moderator är Corby Kummer, Aspen Institute. Inspelat den 12 juni 2019 på Annexet i Stockholm. Arrangör: EAT Stockholm food forum.

Ämnesord:
Hållbar utveckling, Klimatförändringar, Köttproduktion, Lantbruk, Livsmedelsförsörjning, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Nötkött
Produktionsår
2019
Tillgänglig till
30 juni 2023
Talat språk
Engelska
Undertexter
Svenska
Medverkande
Beth Robinette, Philip Lymbery, Ralf Kelle
Moderator
Corby Kummer
Ladda ner programmet

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:
Allmänbildande
Skolämne:
Biologi, Djur och natur, Miljö och hållbarhet, Hållbar utveckling, Samhällskunskap

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Läs mer om hur vi arbetar medprogram och pedagogiskt material

Liknande program