series

UR Samtiden - EAT 2016

Föreläsningar och samtal om svält och övervikt, klimat och hållbarhet.

• Allmänbildande

• Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö och hållbarhet, Hållbar utveckling

Programbild
Programmet är ej tillgängligt på urplay.se

Ansvar för matkedjan

Om programmet

Doktor Anthony So har studerat en rad ämnen om globala hälsoproblem, från tobakskontroll i låginkomstländer till hälsosystem inom matteknologi och -industrin. Här ger han konkreta exempel på ansvarstagande tekniker för ökad matsäkerhet i världen. Inspelat den 14 juni 2016 på Clarion Sign, Stockholm. Arrangör: Eat Stockholm food forum.

Ämnesord:
Företagens samhällsansvar, Kemisk industri, Kemisk teknik, Livsmedel, Livsmedelsindustri, Teknik
Produktionsår
2016
Talat språk
Engelska
Undertexter
Svenska
Föreläsare
Anthony So

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:
Allmänbildande
Skolämne:
Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Läs mer om hur vi arbetar med pedagogik och arbetsmaterial

Liknande program