Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden Tema

Kunskap och vetenskap i nytt sammanhang.

• Allmänbildande

• Övrigt

Programbild

Du är vad du äter

Vetenskapsjournalisten Ann Fernholms bok, "Ett sötare blod", handlar om hur kroppen påverkas av snabba kolhydrater. Matproducenten Magnus Dafgård talar om färdigmat, medan kemiprofessor Ulf Ellervik förklarar varför vi njuter av det goda

Om programmet

Ämnesord:

Dryck, Kostråd, Mat, Matvanor

Produktionsår:

2014

Tillgänglig till:

30 juni 2023

Talat språk:

Svenska

Undertexter:

Svenska

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:

Allmänbildande

Skolämne:

Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Kemi, Maten och hälsan

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Läs mer om hur vi arbetar medprogram och pedagogiskt material

Liknande program