series

UR Samtiden - Maten, hälsan och klimatet

Föreläsningar som inspirerar till mat som är bra för dig och klimatet.

• Allmänbildande

• Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö och hållbarhet

Programbild
Programmet är ej tillgängligt på urplay.se

Våga chansa - byt kött mot grönt

Om programmet

Matinspiratören Sara Begner delar med sig av sina bästa tips för att äta grönare och mer klimatsmart. Inspelat den 22 oktober 2018 på Stockholms universitet. Arrangör: Konsumentföreningen Stockholm.

Ämnesord:
Dryck, Köttproduktion, Livsmedelskonsumtion, Mat, Miljöfrågor, Naturvetenskap
Produktionsår
2018
Talat språk
Svenska
Undertexter
Svenska
Föreläsare
Sara Begner

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:
Allmänbildande
Skolämne:
Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö och hållbarhet

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Läs mer om hur vi arbetar med pedagogik och arbetsmaterial

Liknande program