Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - Hållbar mat

Föreläsningar och samtal från Caminos framtidsdag 2019.

• Allmänbildande

• Miljö, Hållbar utveckling

Programbild

Inspirerande food tech-exempel

Representanter från fyra företag berättar från olika perspektiv hur food tech kan se ut i praktiken. Medverkande: Alice Knap, Huj, Sofia Kocher, Musselfeed, David Bryngelsson, Carbon cloud, och Julia Marcopoulos, Agfo. Moderator: Johanna Stål. Inspelat den 30 oktober 2019 på Göteborgsoperan. Arrangörer: Camino och Göteborgsoperan.

Om programmet

Ämnesord:

Hållbar utveckling, Kemisk industri, Kemisk teknik, Livsmedel, Livsmedelsindustri, Livsmedelskonsumtion, Mat, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Teknik

Produktionsår:

2020

Tillgänglig till:

30 juni 2023

Talat språk:

Svenska

Undertexter:

Svenska

  • Medverkande:

    Julia Marcopoulos, Alice Knap, Sofia Kocher, David Bryngelsson

  • Moderator:

    Johanna Stål

Ladda ner programmet:

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:

Allmänbildande

Skolämne:

Miljö, Hållbar utveckling

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Läs mer om hur vi arbetar medprogram och pedagogiskt material

Liknande program