series

UR Samtiden - Hållbar mat

Föreläsningar och samtal från Caminos framtidsdag 2019.

• Allmänbildande

• Miljö och hållbarhet, Hållbar utveckling

Programbild

Framtidens mat - 12 trender

Om programmet

Johanna Stål, chefredaktör på Camino, trendspanar in i framtidens matvärld. Vad kommer vi att äta, hur kommer det produceras och var äter vi? Inspelat den 30 oktober 2019 på Göteborgsoperan. Arrangörer: Camino och Göteborgsoperan.

Ämnesord:
Hållbar utveckling, Livsmedelskonsumtion, Mat, Miljöfrågor, Naturvetenskap
Produktionsår
2020
Tillgänglig till
30 juni 2025
Talat språk
Svenska
Undertexter
Svenska
Föreläsare
Johanna Stål
Ladda ner programmetLadda ner programmet

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:
Allmänbildande
Skolämne:
Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö och hållbarhet, Hållbar utveckling

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Läs mer om hur vi arbetar med pedagogik och arbetsmaterial

Liknande program