series

UR Samtiden - Hållbar mat

Föreläsningar och samtal från Caminos framtidsdag 2019.

• Allmänbildande

• Miljö och hållbarhet, Hållbar utveckling

Programbild

Framtidens mat - 12 trender

Om programmet

Johanna Stål, chefredaktör på Camino, trendspanar in i framtidens matvärld. Vad kommer vi att äta, hur kommer det produceras och var äter vi? Inspelat den 30 oktober 2019 på Göteborgsoperan. Arrangörer: Camino och Göteborgsoperan.

Ämnesord:
Hållbar utveckling, Livsmedelskonsumtion, Mat, Miljöfrågor, Naturvetenskap
Produktionsår
2020
Tillgänglig till
30 juni 2026
Talat språk
Svenska
Undertexter
Svenska
Föreläsare
Johanna Stål
Ladda ner programmetLadda ner programmet

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:
Allmänbildande
Ämne:
Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö och hållbarhet, Hållbar utveckling

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Läs mer om hur vi arbetar med pedagogik och arbetsmaterial