series

UR Samtiden - Nära mat

Föreläsningar om projektet Nära mat i Norrbotten.

• Högskola

• Hem- och konsumentkunskap, Hushåll och livsstil, Mat och hälsa, Miljö och hållbarhet, Hållbar utveckling

Programbild

Nära mat: Norrbottens livsmedelsstrategi

Om programmet

Lär dig mer om projektet Nära mat som både ska få norrbottningarna friskare, skapa fler arbetstillfällen och göra matproduktionen mer hållbar. Hulda Wirsén, samordnare Länsstyrelsen i Norrbotten, berättar. Inspelat den 16 mars 2022 på Teknikens hus i Luleå. Arrangör: Länsstyrelsen i Norrbotten tillsammans med Teknikens hus.

Ämnesord:
Arbetsmarknad, Dietik, Dryck, Hälsa, Hållbar utveckling, Livsmedelsindustri, Mat, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Norrbotten, Sverige
Produktionsår
2022
Tillgänglig till
30 juni 2024
Talat språk
Svenska
Undertexter
Svenska
Föreläsare
Hulda Wirsén
Ladda ner programmetLadda ner programmet

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:
Högskola
Skolämne:
Hem- och konsumentkunskap, Hushåll och livsstil, Mat och hälsa, Miljö och hållbarhet, Hållbar utveckling

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Läs mer om hur vi arbetar med pedagogik och arbetsmaterial

Liknande program