series

UR Samtiden - Hållbar mat

Föreläsningar och samtal från Caminos framtidsdag 2019.

• Allmänbildande

• Miljö och hållbarhet, Hållbar utveckling

Programbild

Inspirerande food tech-exempel

Om programmet

Representanter från fyra företag berättar från olika perspektiv hur food tech kan se ut i praktiken. Medverkande: Alice Knap, Huj, Sofia Kocher, Musselfeed, David Bryngelsson, Carbon cloud, och Julia Marcopoulos, Agfo. Moderator: Johanna Stål. Inspelat den 30 oktober 2019 på Göteborgsoperan. Arrangörer: Camino och Göteborgsoperan.

Ämnesord:
Hållbar utveckling, Kemisk industri, Kemisk teknik, Livsmedel, Livsmedelsindustri, Livsmedelskonsumtion, Mat, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Teknik
Produktionsår
2020
Tillgänglig till
30 juni 2025
Talat språk
Svenska
Undertexter
Svenska
Medverkande
Julia Marcopoulos, Alice Knap, Sofia Kocher, David Bryngelsson
Moderator
Johanna Stål
Ladda ner programmetLadda ner programmet

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:
Allmänbildande
Skolämne:
Miljö och hållbarhet, Hållbar utveckling

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Läs mer om hur vi arbetar med pedagogik och arbetsmaterial

Liknande program