

Bretagnes anrika historia
Om programmet
I Morbihan har Noémie förnyat brödbakningen, och i Thoars siktar man på att skapa både social och ekonomisk tillväxt med förnybar energi. Plougastel är berömt för sina jordgubbar. Och Benoîts passion för bären har sporrat honom till ett extra steg i sin ekologiska odling. I Finistère kämpar Gwen för ett hållbarare fiske, och i den lilla staden Crac'h har Martine byggt ett hus som både speglar hennes ekologiska övertygelse och avviker från traditionella normer.
- Ämnesord:
- Arkitektur, Bretagne, Ekologisk odling, Fiske, Frankrike, Förnybara energikällor, Hållbar livsstil, Miljöfrågor, Naturvetenskap
- Produktionsår
- 2021
- Talat språk
- Engelska, Franska
- Undertexter
- Svenska
Dela programmet
Pedagogiskt syfte
- Utbildningsnivå:
- Allmänbildande
- Ämne:
- Bild, Konsthistoria, Biologi, Djur och natur, Miljö och hållbarhet
Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.
Läs mer om hur vi arbetar med pedagogik och arbetsmaterial