Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - Hållbar mat

Föreläsningar och samtal från Caminos framtidsdag 2019.

• Allmänbildande

• Miljö, Hållbar utveckling

Programbild

Framtidens mat - 12 trender

Johanna Stål, chefredaktör på Camino, trendspanar in i framtidens matvärld. Vad kommer vi att äta, hur kommer det produceras och var äter vi? Inspelat den 30 oktober 2019 på Göteborgsoperan. Arrangörer: Camino och Göteborgsoperan.

Om programmet

Ämnesord:

Hållbar utveckling, Livsmedelskonsumtion, Mat, Miljöfrågor, Naturvetenskap

Produktionsår:

2020

Tillgänglig till:

30 juni 2023

Talat språk:

Svenska

Undertexter:

Svenska

  • Föreläsare:

    Johanna Stål

Ladda ner programmet:

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:

Allmänbildande

Skolämne:

Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö, Hållbar utveckling

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Läs mer om hur vi arbetar medprogram och pedagogiskt material

Liknande program