Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - Eat 2019

Experter, forskare och aktivister föreläser på EAT 2019.

• Allmänbildande

• Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö och hållbarhet, Hållbar utveckling, Klimatförändringar

Programbild

Alternativa proteinkällor

Om programmet

Labbodlad biff, andmat eller insekter. Vi måste alla se över våra matvanor och vara villiga att prova alternativ för att konsumera mer hållbart. Hör panelen diskutera vilka alternativ till kött som finns på marknaden och vad vi kommer få se i framtiden. Panelen består av Charles Godfray, Alexandra Sexton, Marcel Dicke och Ingrid van der Meer. Moderator är Modi Mwatsame. Inspelat den 12 juni 2019 på Annexet i Stockholm. Arrangör: EAT Stockholm food forum.

Ämnesord:
Hållbar utveckling, Insekter, Kött, Livsmedelsförsörjning, Mat, Matlagning, Matvanor, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Vegankost, Vegetarisk mat
Produktionsår:
2019
Tillgänglig till:
30 juni 2023
Talat språk:
Engelska
Undertexter:
Svenska
Moderator:
Modi Mwatsame
Medverkande:
Charles Godfray, Alexandra Sexton, Marcel Dicke, Ingrid van der Meer
Ladda ner programmet:

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:
Allmänbildande
Skolämne:
Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö och hållbarhet, Hållbar utveckling

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Läs mer om hur vi arbetar medprogram och pedagogiskt material

Liknande program